POKE BOWL ORIGINAL KARELDOORMANSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1024 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Bowl Original Kareldoormanstraat. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:21 Eten was top, heeft goed gesmaakt
30 sep 2022 om 17:38 ik bestel altijd hier de poke chili chicken. HEERLIJK!
29 sep 2022 om 19:22 Helemaaal top
26 sep 2022 om 9:40 Heel snel
25 sep 2022 om 20:35 Ik heb 90 minuten op een poke bowl moeten wachten, wat ik echt veel te lang vind en niet netjes!
24 sep 2022 om 19:54 Heerlijk gegeten, de bowls zijn altijd favoriet! Verse ingrediënten en goed gevulde portie. Er was iets mis met de bestelling, maar toen ik belde werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en is het opgelost. Aanrader!
11 sep 2022 om 17:44 ik bestel daar altijd. Dit keer was er een foutje gemaakt maar meteen weer recht gezet. lekkere Poke Bowl's en goede service.
6 sep 2022 om 20:29 Wanneer Dev die pokebowl fixt komt het altijd goed! Heerlijk
6 sep 2022 om 11:20 de bezorging was 60minuten te laat en er zaten drie haren in het eten ......
1 sep 2022 om 21:40 Er klopte niets van de bestelling. Het waren 2 hele andere bowls dan die ik had samengesteld. Ondanks dat smaakte het prima en waren ze gelukkig wel vega.
31 aug 2022 om 20:22 Normaliter altijd goed. Helaas deze keer anders: -De tonijn was gemarineerd, terwijl ik ongekruid had besteld. -Er zaten niet bestelde gebaken uitjes op -de rijst was veels te droog voor poke bowl ZONDE VAN MIJN GELD.
25 aug 2022 om 19:37 Uitstekend! Snel bezorgd en het eten was heerlijk.