POKE BOWL ORIGINAL KARELDOORMANSTRAAT

POKE BOWL ORIGINAL KARELDOORMANSTRAAT Hawaiian Sashimi Bowls

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 992 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Bowl Original Kareldoormanstraat. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 8:51 Heel fijn dat jullie ook hallal kip aanbieden, dan kan ik ook nog eens variëren. Heb weer eens heerlijk genoten van mijn poke bowl! Bezorging duurde langer dan gemiddeld, voor de rest top!!
17 jun 2022 om 14:33 Poké bowl met halal crispy chicken gehad, super lekker, en fijn dat jullie dat in aanbod hebben.
8 jun 2022 om 21:08 Tot 2x toe besteld en meer dan 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling
7 jun 2022 om 18:52 Bij het bestellen gaf ik aan dat ik het 2 uur later wilde ontvangen. Na 2 uur was het er nog niet en werd het eten pas bereid volgens de status. Dan nog een extra half uur moeten wachten. Had tenminste een compensatie of verontschuldiging verwacht.
4 jun 2022 om 20:49 Ik had 2 poke bowl. Burrito besteld. We moesten erg lang wachten. En het kwam binnen zonder de zalm op beide burritos. 1 moest gegrilde zalm hebben. En de andere verse zalm. Dit is iets wat echt niet kan. Het hoofd ingrediënt vergeten.
3 jun 2022 om 20:28 Bezorging snel en eten smaakvol! De normale poke bowl kan misschien iets groter, maar verder allemaal top.
26 mei 2022 om 8:46 Om 18.00 bestellen en om 19.30 pas bezorgde. Er stond ong. 30 min bezorgtijd. Vervolgens bestelling proberen te cancelen ivm met event waar ik op tijd aanwezig moest zijn. Dit was niet meer mogelijk. Slechte klantenservice. Te laat voor event.
22 mei 2022 om 8:39 The worst thing about delivery is when you are asked when to deliver but still get your food more than an hour later. No calls to explain, just take it leave it. It is so disappointing and you can't enjoy the food anymore.
2 mei 2022 om 12:01 Heeeeeeeeeeeeeerlijk in alle opzichten!
30 apr 2022 om 21:56 Heerlijk zoals altijd!
20 apr 2022 om 20:05 Snelle en vriendelijke bezorging. Bij de poke bowl waren ze de rijst vergeten.
9 apr 2022 om 16:13 Was weer top!